Monday, May 18, 2009

-flew&burn- (pt.2)

(bersambung) Maka dengan itu dengan dapur2 sekali kena bawak naik. Bagus betul budak2 ni,bijak2...

atas pon atasla....

oii...tolong r~tengok je?

bila perut lapar...minda menjadi tidak stabil...

lalu merebak kepada orang disekeliling...semua jadi separa gila...

...dan makin gila...

..............................................................................................................................

Bila dah kat atas, rase lega sket sbb terang....pastu budak-budak ni dah jadi makin tak betul akibat kelaparan...aku pon terpakse mencilok barang dua-tiga cucuk sosej untuk dibuat alas perut...adoila....naseb baek aku tolong kak nad potong2kan kambeng...sambil2 tu boleh songlap 3-4 potong buat alas perut...hahaa~
...Tak lama pastu ujan dah berenti. So barang2 sume kena bawak turun balik. Atas ni sempit, maka itu dapur bakar juga kena bawak turun sekali...yeah,go!go!go!

kambeng sikit je...kena potong2 ye anak2.....

yeah...bawak turun balik,ujan dah berenti

antara orang kuat studio...labi dan mat top

okey...kemas2!

cakkkkk!!!!

.......................................................................................................................................

...dah lepas sume,masing-masing melepakkan diri sambil-sambil snap beberapa gambaran di'apartment' kawan-kawan,hahaha...its a nice moment after all. Lepas ni dah takde kat sini, dah takde nak lepak same-same buat kerja, main-main, gurau-gurau...haih~ nikmatilah detik-detik berharga ni ye geng...pada yang masih bertungkus-lumus, good luck~ anda diberi peluang yang sebaik-baiknya untuk cemerlang, bukan sengaja diada-adakan...bersangka baik itukan lebih baik...(haha,pandai cakap!)

sha, sabah ngan lando

stone, aku, ngan kit

eha ngan sabah...macam budak sekolah...

tido tempat sendirila weh...

ape lagi? ping-pongla wey ade beran?!

...semua dalam perjalanan pulang skang. tinggallah beberapa kerat penghuni studio08 kat FSPU nih. Dalam pada tu, aku suka tengok seorang demi seorang kemas barang masing2...macam2 perasaan bercampur baur...tengok sekeliling....tengok bangku kat luar...koridor...tanle ping-pong...semue tu ade kenangan yg dah di'photo-shoot' dalam memori yang takkan padam...weeeee~sunyi-sepi kembali mengisi ruang...see you guys~

....................................................................................

Manusia...bila agaknya akan mati?
...adakah bila dada ditembusi peluru...?
Bukan!
...adakah bila menghidapi penyakit yang tidak boleh diubati...?
Bukan!
...adakah bila meminum racun yang kuat...?
Juga bukan!
...sebenarnya...bila diabaikan oleh masyarakat...

.......................................................................................

4 comments:

poyolicious said...

woho..nice2! hehe..apartment semakin sunyi...

mr_bread said...

tu ar...tiggal kite due je...

nadd hisham said...

adei...kesiannye korg...
kehkehkeh....

MaSyim said...

rindunye saat2 melepak n tido bwh meja... :(